L'Ajuntament de Valls anuncia una nova inversió de 172.000 euros al polígon industrial

L'Ajuntament de Valls invertirà 172.000 euros aquest any 2017 en la renovació de l'asfaltat del carrer Artesans, una de les principals artèries del Polígon Industrial, segons ha anunciat el Consistori. L'asfaltat del carrer Artesans és la inversió més important que s'efectuarà enguany al polígon industrial. La Junta de Govern ha aprovat declarar l'oferta més avantatjosa de les obres d'un primer tram d'aquesta via la presentada per l'empresa Asfalts de l'Anoia per un import de 97.864 euros. Aquesta inversió forma part del pla d'obres a la via pública que anualment es preveuen en els pressupostos de l'Ajuntament amb l'objectiu de garantir la millora continuada de carrers i serveis de la zona industrial de Valls.

El primer tram que s'asfaltarà del carrer Artesans és el comprès entre els carrers de la Moixiganga i Curtidors. A la vegada, aquest any 2017 està previst efectuar les obres de renovació del ferm en un segon tram, a partir del carrer Curtidors, amb el que pràcticament es completaria la millora del ferm de la via, amb una inversió de 75.000 euros més. La millora d'asfaltat d'Artesans inclourà tota la senyalització horitzontal nova de circulació, passos de vianants i zona d'aparcament, a més de l'arranjament dels embornals.

A més de l'asfaltat del carrer dels Artesans, la regidoria de Via Pública ha programat per aquest any 2017 diverses obres de manteniment i reparació de voreres, embornals, asfaltat o senyalització, amb un pressupost global de 25.000 euros. En concret, només durant els primers quatre mesos de l'any s'ha previst que els Serveis de Manteniment Municipal realitzin 55 actuacions, de les quals ja se n'han executat 17. L'Ajuntament compta amb un equip de manteniment específic per a totes aquelles actuacions que es realitzen al polígon. El conjunt de projectes que s'estan executant s'han acordat en les reunions periòdiques que ha mantingut l'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada