L'Ajuntament de l'Espluga obre un procés selectiu per crear una borsa de treball de vigilants municipals

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha fet públiques les bases per a la creació d'una borsa de treball per cobrir les possibles vacants o substitucions de places de vigilant municipal. La borsa es confeccionarà a partir d'una oposició de lliure concurrència i les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud d'admissió al Registre General de l'Ajuntament i disposaran de temps per fer-ho en 20 dies naturals des de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat.

Les funcions del lloc de treball consistiran en vetllar pel compliment dels reglaments, ordenances, bans, resolucions i dels altres disposicions i actes municipals; custodiar i vigilar els béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals; ordenar i regular el trànsit, dintre del nucli urbà, d'acord amb les normes de circulació; participar en les tasques d'auxili al ciutadà i de protecció civil; repartir les notificacions i convocatòries; col·locar bans a les cartelleres municipals; i totes les actuacions anàlogues que se li encarreguin des dels òrgans competents de l'Ajuntament. Les bases completes del concurs es poden consultar a través d'aquest enllaç.


El concurs està plantejat en diverses fases. En primer lloc, s'obrirà una fase d'oposició en la que caldrà superar un exercici de coneixement de la llengua catalana, unes proves psicotècniques i unes proves físiques. També s'haurà de superar un test de 50 preguntes i redactar un informe complert adreçat a l'Alcaldia sobre un supòsit relacionat amb la tasca dels vigilants, decidit lliurement pel tribunal qualificador. Finalitzada aquesta fase, el Tribunal valorarà els mèrits al·legats i acreditats per les persones que aspirin a formar part de la borsa. Finalment, s'estableix un període de pràctiques de tres mesos en les que es tindrà en compte el coneixement del treball, les habilitats socials i de comunicació, el compliment de les ordres, la disposició vers el treball i l'adaptació a l'organització. 
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada