L'Ajuntament de la Riba treu a concurs la gestió de les barres de les festes d'aquest any

L'Ajuntament de la Riba ha publicat la contractació de la gestió i explotació del servei de barres de les festes del municipi aquest any 2017, que s'adjudica per lots, d'acord amb les celebracions previstes. Aquestes consisteixen en la Festa Major d'Estiu, els dies 4, 5 i 6 d'agost de 2017 a la pista del Casal Ribetà; i la Festa Major d'Hivern dels dies 24, 25 i 26 de novembre de 2017 al Casal Ribetà.

El cànon mínim de licitació per cada una de les festes es fixa en 100 euros i seran desestimades les ofertes per import inferior. El pagament de la quantia a l'alça que resulti de l'adjudicació de cada lot s'haurà de fer efectiva per l'adjudicatari com a data límit el 30 de novembre de 2017 en la forma establerta per la intervenció municipal. Els horaris estaran subjectes a l'aprovació del programa de festes i podran ser modificats per l'Ajuntament en el cas de canvis sobrevinguts en l'organització i dels actes. Les bases complertes del concurs es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada