La professora Mar Gutiérrez-Colón parla sobre les llengües al Serra de Miramar de Valls

Els alumnes de batxillerat i 4art d'ESO de l'Institut Serra de Miramar de Valls van poder gaudir d'una ponència sobre la importància de les llengües a l'hora de tenir un bon futur professional i estudiar o treballar en altres països. La conferenciant va ser la doctora Mar Gutiérrez-Colón, vicerectora d'Internacionalització a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona.

Gutiérrez-Colón té un doctorat en lingüística aplicada. Ha coordinat a la URV el Grau i el Màster Oficial en ensenyament d'idiomes estrangers. Ha dirigit projectes d'investigació sobre l'ús de les noves tecnologies en l'adquisició del llenguatge i l'aprenentage a distància 'e-learning' i l'aprenentatge mòbil, i ha publicat articles clau en aquests camps.

Dins el Vicerectorat d'Internacionalització treballa  per connectar la URV amb països d'arreu del món. Per aquest motiu, cooordina i gestiona la mobilitat, tant de l'alumnat com del professorat, principalment pel que fa als programes Erasmus i Study Abroad. A més s'encarrega del Centre Internacional, de les relacions i missions internacionals, de la participació a esdeveniments mundials, de la promoció de la internacionalització pel que fa a la docència i a recerca, de la captació d'estudiants internacionals i del seguiment del Pla Estratègic d'Internacionalització.

Gutiérrez va explicar als estudiants la seva pròpia experiència pel que fa a la realització d'estudis a l'estranger i va destacar la importància de tenir formació en llengües estrangeres. La xerrada va ser en llengua anglesa en motiu del programa plurilingüe que l'institut implementa. Entre d'altres coses, va presentar el programa Erasmus, que ofereix la URV, i va animar els estudiants a finalitzar els seus estudis de grau en un altre país de parla anglesa o francesa. A més, els estudiants van poder resoldre dubtes i inquietuds al respecte. De fet, va interaccionar amb públic des del primer moment i els estudiants van mostrar el seu interès pel tema.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada