Es convoca la cinquena edició del Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet

El Casal d'Avis de Vimbodí i Poblet, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha convocat el cinquè Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet. El certamen té com a finalitat estimular i reconèixer la creació literària i artística de la gent del municipi de Vimbodí i Poblet i de tothom en general. Se n'estableixen dues modalitats, Relat Breu i Poesia, distribuïdes cadascuna en la modalitat d'infants de fins a 12 anys, de joves d'entre 13 i 17 anys i d'adults.

El relat ha d'estar escrit en català, el tema és lliure i l'obra ha de ser inèdita. Ha de tenir una extensió mínima de 2 fulls i màxima de 5, en fulls de mida DIN A4. Es poden presentar escrits a màquina o ordinador, a doble espai, per una sola cara. El tipus de lletra ha de ser Arial o Helvètica, de cos 12 i les pàgines han d'anar numerades. El poema ha d'estar escrit en català, el tema és lliure i ha de tenir una extensió màxima de 50 versos. No s'estableix cap extensió mínima, en fulls de mida DIN A4.

Cada autor podrà concursar amb un únic treball, sigui quina sigui la modalitat que triï. Els treballs presentats no poden anar signats amb el nom. No seran vàlids els treballs que hagin estat presentats a altres certàmens literaris pendents d'adjudicació, els treballs que ja hagin obtingut premis en altres concursos, o els treballs que tinguin compromesos els drets d'edició. Tampoc els guanyadors del concurs de l'edició anterior, ni tampoc familiars directes dels membres del jurat.

De cada treball s'han de lliurar 4 còpies, amb títol i signades amb un pseudònim, dins d'un sobre gran tancat i anònim. A dins d'aquest sobre se n'haurà d'incloure un de petit, també tancat, amb les següents dades a la part frontal: el mateix títol i pseudònim que figuren a l'obra, la modalitat (relat breu o poesia) i la categoria (adults, joves o infants). A l'interior hi ha de constar el mateix títol i pseudònim i les dades personals de l'autor.

El termini de presentació dels treballs acaba el 14 de juliol de 2017 i es pot fer en mà o per correu, al 'V Concurs de Relats Breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet', al Casal d'Avis de Vimbodí i Poblet, situat al número 12 de la plaça Major. El jurat estarà format per representants de l'àmbit literari i cultural del territori, i del Casal d'Avis municipal. Actuarà com a secretari del jurat, amb veu però sense vot, un representant de l'Ajuntament.

El veredicte i lliurament dels premis tindran lloc el 2 de setembre en un acte públic en lloc i data que s'anunciarà degudament. Prèviament, s'haurà informat els guanyadors per tal que hi siguin presents. El premi per a infants de fins a 12 anys, tant en relat breu com poesia, és d'un lot de llibres, kit d'escriptura i diploma. Per a joves de 13 a 17 ants, 100 euros i diploma. I per als adults, 200 euros, diploma i una peça de vidre elaborada artesanalment al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada