El Ple de l'Ajuntament de Montblanc aprova la modificació del Pla General a la zona del Pont Vell

Dimecres, 29 de març, el Ple de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat per 8 vots a favor d'Agrupament Catalanista de Montblanc, 3 vots en contra de la CUP i FIC, i 2 abstencions del PDeCAT, la modificació puntual del Pla General del municipi a la zona del Pont Vell. La finalitat d'aquesta modificació és millorar les condicions urbanístiques en l'entrada pel Pont Vell al centre històric de Montblanc.

Les principals modificacions són la qualificació, com a espais lliures d'ús públic, dels solars lliures d'edificació que estan annexos a l'arxiu comarcal; l'eliminació de la Unitat d'Actuació CH7 del PERI i la reordenació de la unitat amb la qualificació de la part sud, al costat del riu Francolí, com a espais lliures d'ús públic; la reordenació de l'illa situada a la part oest de la Unitat d'Actuació CH7 amb la qualificació de l'antiga bòbila com a equipament cultural i històric; i el reajustament en la delimitació d'algunes zones pròximes al Pont Vell, com són l'illa residencial situada a la part oest de l'antiga Unitat d'Actuació CH6 del PERI i les àrees situades a l'àmbit del riu Francolí qualificades com a protecció de sistemes i com a protecció hidrogràfica.

D'altra banda, el Ple de l'Ajuntament va elegir, mitjançant votació secreta, el nou Jutge de Pau i el seu substitut a la Vila Ducal. Un total de quatre persones es van presentar per accedir al càrrec. Després de realitzar l'escrutini dels vots, el plenari del consistori montbanquí va elegir Josep Maria Foguet com a nou Jutge de Pau del municipi.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada