El PDeCAT considera molt positives les dades d'atur a Valls del darrer mes de febrer

El Partit Demòcrata considera molt positives les dades d'atur a la ciutat de Valls corresponents al mes de febrer i que constaten el bon comportament de l'ocupació. Segons el PDeCAT, les xifres assenyalen que Valls continua liderant la reducció de l'atur en una constant que es manté des de fa quatre anys. Així, afegeix la formació, en un any s'ha reduït l'atur a Valls en 210 persones, el que representa un 11,5%, resultats sensiblement millors als enregistrats a Catalunya (-11,3%) o a la demarcació de Tarragona (-9,6%). La taxa d'atur es situa en 14,2%, per davant de totes les principals ciutats de la demarcació, confirmant d'aquesta manera el paper de Valls com a motor econòmic.

El president de l'executiva local de Valls del Partit Demòcrata, Ramon Giró, destaca però que "cal continuar reforçant totes les accions per continuar reduint l'atur i generar nova ocupació, en especial amb els esforços que s'han de fer cap a les persones i col·lectius que tenen més dificultats per trobar feina". En aquest sentit, per Giró la tasca que han desenvolupat en el seu conjunt agents econòmics i socials de la comarca per reactivar l'economia ha estat d'una gran importància i, per ell, "entre tots hem de continuar amb les línies centrades en la captació de noves inversions empresarials i les polítiques de formació ocupacional que s'han dut a terme perquè, en aquests anys, han estat les claus per sortir com a ciutat més ràpid i més forts de la crisi".

El Partit Demòcrata considera olt positius projectes impulsats per l'Ajuntament de Valls i Vallsgenera com el del "Camp de Valls-Parc Industrial de l'Alt Camp" que compta amb la implicació de dotze ajuntaments de la comarca, com també les línies de formació laboral i de col·laboració amb les empreses per crear nova ocupació. Ramon Giró recorda en aquest sentit que l'Ajuntament de Valls, a través de Vallsgenera, ha ampliat els recursos públics destinats a ocupació i creació d'empresa, destinant-hi enguany 2,4 milions d'euros, un 28% més respecte l'any 2016 i el doble en relació al pressupostat el 2013.

Per Giró "cal seguir reforçant les accions ja iniciades a les persones que tenen més dificultats d'inserció laboral, en especial joves i majors de 45 anys, per garantir que la creació d'ocupació generalitzada arribi a tothom" i afegeix que "això passa per la formació, per ajudar a emprenedors i per fer que les empreses tinguin incentius a l'hora de contractar".
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada