El Parlament de Catalunya insta a reiniciar les obres de la C-14 entre Montblanc i Solivella

La Comissió de Territori del Parlament de Catalunya ha aprovat una Proposta de resolució que insta el Govern a reiniciar tan aviat com sigui possible el projecte de millora de la carretera C-14 entre Montblanc i Solivella. En el debat, s'ha descartat un punt de la Proposta que demanava que la Generalitat destinés una partida per executar les obres en els pressupostos d'aquest any 2017.

La Proposta de resolució presentada pel grup parlamentari de Ciudadanos recorda que la carretera C-14 entre les poblacions de Montblanc i Solivella disposa únicament de dos carrils, un per a cada sentit de circulació, i té una intensitat de trànsit de 3.100 vehicles al dia dels quals un 20,7% són vehicles pesants. "Gran part del trànsit pesat es deu al dinamisme econòmic de la pròpia zona, que necessita d'infraestructures adequades per a la producció i comercialització dels seus productes", afirma el text.

També recorda que existeix un projecte promogut i tramitat per la Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Aquest projecte, licitat i adjudicat a l'empresa IDP l'any 2012 té com a objectiu la millora del ferm del traçat, l'adaptació de les seccions tipus a 7 metres de calçada i vorals d'1,5 metres, així com senyalització horitzontal i vertical, drenatgesi seguretat en general. Aquest projecte, però, actualment està paralitzat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada