El licor del Monestir de Poblet, medalla de plata del Catavinum World Wine & Spirits Competition

El licor d'herbes del Monestir de Poblet, que es va presentar al mes de setembre del 2016, ha guanyat la medalla de plata del premi internacional Catavinum World Wine & Spirits competition 2017. El concurs es va iniciar el mes d'octubre passat i ha finalitzat dimarts, 28 de febrer, amb la participació de vint països i 3.480 mostres. El certamen pretén difondre la qualitat de vins i licors internacionals però també potenciar la producció, l'elaboració d'aquestes begudes i contribuir en la difusió de la cultura.


El licor del monestir tarragoní és totalment natural, elaborat amb herbes del Bosc de Poblet, un paratge amb més de 800 anys d'història en la qual amb prou feines ha intervingut la mà de l'home. Es tracta d'un producte artesanal elaborat a partir de desenes d'herbes de la zona, com anís, camamilla o sàlvia i una elaboració de la qual mai es comunicaran els detalls. Per a l'elaboració del licor es van invertir aproximadament vuit mesos de treball, provant combinacions, mides i quantitats per aconseguir un licor pur, totalment natural i nou, diferent al que ja produeixen altres monestirs.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada