El Consell d'Alcaldes de l'Alt Camp aprova el pla d'inversions del Consell d'aquest any

Dimarts, 7 de febrer, al Consell Comarcal de l'Alt Camp es va dur a terme el segon Consell d'Alcaldes de l'Alt Camp de l'any 2017. El Consell d'Alcaldes va servir per informar i aprovar la proposta del pla d'inversions del Consell Comarcal de l'Alt Camp per aquest any 2017, inversions que aniran finançades a càrrec del conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els Consells Comarcals de la demarcació de Tarragona per optimitzar la prestació dels serveis municipals.

Per aquest any 2017, la Diputació de Tarragona preveu aportar un total de 439.351 euros al conveni amb el Consell Comarcal de l'Alt Camp, d'aquests 351.481 euros aniran destinats a finançar despeses corrents vinculades a la prestació  de serveis d'assistència tècnica i gestió de serveis municipals als municipis de la comarca, entre els que destaquem els serveis d'assistència tècnica en urbanisme, medi ambient, informàtica, turisme i serveis socials, i de gestió de serveis municipals mancomunats, com els programes de gestió social complementaris, els serveis de gestió documental i arxiu i les escoles municipals de música.

Pel que fa a l'apartat d'inversions del Conveni, en aquest cas totes les inversions aniran destinades a la renovació del parc de contenidors de l'Organisme Especial de Gestió de Residus de l'Alt Camp, un total de 84.635 euros. Es reserva una partida de 3.235 euros per a inversions varies destinades al funcionament operatiu dels serveis. En aquest sentit el posicionament dels alcaldes presents al Consell va ser aprovar la proposta per unanimitat dels alcaldes presents.

En aquesta sessió també es va explicar el funcionament, per part de la coordinadora de Benestar Social del Consell Comarcal, Eugènia Lòpez, del servei de primera acollida per a persones estrangeres en l'àmbit local a la comarca de l'Alt Camp, segons el que estableix la Llei d'acollida de Catalunya.

El President del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Joan M Sanahuja, també va fer extensible als alcaldes assistents la recent noticia de l'atorgament del FEDER 2014-20 al Consell Comarcal de l'Alt Camp i el que això pot comportar de beneficiós, no nomes pel conjunt dels municipis directament afectats sinó pel conjunt de la comarca de l'Alt Camp.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada