El Consell Comarcal de la Conca organitza una jornada de portes obertes a les depuradores

Aquest dimarts, 22 de març, les Nacions Unides celebren el Dia Mundial de l’Aigua, i aquest any 2017, es destina el seu dia a l’aigua residual com a recurs i a la reutilització de l’aigua. Cada any, el Dia Mundial de l’Aigua ressalta un aspecte específic de l’aigua. Sota el tema “Aigua i aigua residual”, l’any 2017 proporcionarà una oportunitat important per consolidar i continuar avançant entre la simbiosi de l’aigua i l’aigua residual alhora de treballar cap a un desenvolupament sostenible.

L’aigua és un element essencial del desenvolupament sostenible. Els recursos hídrics, i tota la gamma de serveis que es realitzen, juguen un paper clau en la reducció de la pobresa, el creixement econòmic i la sostenibilitat ambiental. L’aigua genera el benestar de la població i el creixement, i té un impacte positiu en la vida de milers de milions de persones, ja que incideix en qüestions que afecten la seguretat alimentària i energètica, la salut humana i el medi ambient.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà és l’ens encarregat de la gestió dels sistemes de sanejament de les aigües residuals de la comarca, és a dir, s’encarrega del control, la conservació i el manteniment de les depuradores de Montblanc, l’Espluga de francolí, Sta. Coloma de Queralt, Solivella i Senan i dels col·lectors en alta Vimbodí, Poblet i Les Masies.

Aprofitant que aquest any és té com a eix central les aigües residuals, es realitzaran jornades de portes obertes simultànies a totes les depuradores per tal que qualsevol ciutadà que hi estigui interessat, les pugui visitar i veure i conèixer el seu funcionament. L’horari de la jornada serà de 10:00h a 12:00h i es farà aquest mateix dimecres dia 22 de març.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada