Comencen les obres del carrer Peixateria de Valls entre el carrer de la Cort i Forn Nou

Aquest dilluns, 13 de març, s'iniciaran les obres d'urbanització del tram del carrer de la Peixateria comprès entre el carrer de la Cort i la cruïlla amb els carrers del Forn Nou i Espardenyers. Les obres al carrer de la Peixateria formen part dels treballs de portada de serveis i d'urbanització de diversos carrers del Barri Antic situats a l'entorn del futur Museu Casteller de Catalunya i la plaça de l'Oli amb un pressupost global de 320.000 euros.

Els treballs d'urbanització del carrer de la Peixateria s'iniciaran després que aquesta setmana s'han acabat les obres al carrer del Forn Nou. D'aquesta manera, tot i que caldrà tallar al trànsit el carrer, es garantirà a través del carrer del Forn Nou l'accés a tot l'entorn de la plaça de l'Oli, facilitant així la mobilitat a veïns, comerciants i paradistes del mercat de la verdura. A la vegada, per a vehicles de majors dimensions s'habilitaran places reservades a comerciants i marxants del mercat a l'aparcament de superfície del carrer Mossos d'Esquadra per permetre les tasques de càrrega i descàrrega.

Està previst que les obres al carrer de la Peixateria finalitzin a principis d'abril, culminant d'aquesta manera les obres dels carrers dels Espardenyers, de la Verdura i Sant Oleguer. El projecte contempla la portada al Museu de serveis, en concret clavegueram, aigua i telefonia i també les reserves suficients per a la instal·lació d'altres serveis com fibra òptica i gas. S'ha aprofitat per renovar la totalitat del ferm d'aquests carrers, mantenint el tractament urbanística de vials de plataforma única per prioritzar la comoditat del trànsit dels vianants en tot l'entorn més immediat als accessos del Museu Casteller de Catalunya i a la plaça de l'Oli.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada