Alumnes i professors de l'Institut Jaume Huguet de Valls col·laboren amb el Saló d'Ensenyament

Del 22 al 26 de març, alumnes i professors del Departament de Fabricació Mecànica de l'Institut Jaume Huguet de Valls van col·laborar en el Saló de l'Ensenyament. Tal com ja ha passat durant els darrers cursos, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha demanat el suport d'aquest centre vallenc per orientar alumnes i pares sobre les característiques dels estudis de formació professional en les famílies de Fabricació Mecànica i Manteniment d'Equips industrials, tant en els cicles de grau mitjà com de grau superior. A l'estand, van comptar també amb el suport dels coordinadors generals de les especialitats.

Tots els dies que ha estat obert el Saló de l'Ensenyament a Barcelona, els professors Irene Teruel, Josep M. Magriñà, José Daniel Dorado, Miguel Ángel Vicedo, Ausiàs Gil i Lleonard Ruiz, i els alumnes de Fabricació Mecànica Xavi Insa Batalla, Jordi Solans, Èric Aguadé i Cristian Martín, han explicat, sobretot, els processos que s'ensenyen en aquests cicles per arribar a poder construir peces tan complexes com les que us mostrem a les fotografies, després d'haver après a dissenyar-les amb els diversos programes especialitzats. Han estat a l'estand que el Departament d'Ensenyament tenia dedicat a la Formació Professional Industrial, i hi tenien una impressora 3D i els corresponents ordinadors i programes per acompanyar les seves explicacions.

Aquesta demanda per part del Departament d'Ensenyament demostra, un cop més, el bon nivell de l'FP Industrial de l'Institut Jaume Huguet, que fa que serveixi d'exemple a nivell de Catalunya. Per altra banda, els alumnes de 2n de Batxillerat van anar a visitar el Saló el dia 22, per completar l'orientació tutorial que es fa a l'Institut Jaume Huguet de cara a poder decidir adequadament quins estudis faran el curs vinent.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada