Alcover millora el camí del Pont de Goi per facilitar la seguretat dels veïns i propietaris

Les obres d'arranjament del camí del Pont de Goi d'Alcover, amb una superfície de 1.300 metres quadrats, han quedat enllestides aquest març. Els treballs han consistit en l'eixamplament del camí, fins a assolir una amplada mínima asfaltada de cinc metres, amb la retirada dels marges actuals, i substitució per murs de bloc de morter de ciment reblerts de formigó o solucions similars.

Aquestes actuacions han permès millorar la visibilitat  i la circulació simultània de dos vehicles per augmentar la seguretat dels veïns de les urbanitzacions i els propietaris de les finques rústiques de la zona. Aquesta intervenció ha vingut motivada per les reiterades queixes dels veïns i propietaris de les zones afectades. La principal reivindicació venia donada per la solució a la nul·la visibilitat en algun dels seus trams a causa de l'existència de marges.

En el seu dia aquest tram es va arranjar i va quedar en bones condicions però l'amplada del camí no era la idònia pel volum de trànsit de la zona. El projecte consta de dues fases: la primera, que afecta els trams que van des de la Cabana i Muntanyans fins arribar a Alcover; i la segona fase és la que quedarà per executar els trams que van de la Cabana i Muntanyans fins el Serradalt I i Serradalt II.

El camí del Pont de Goi, és un dels camins principals dins del terme municipal, ja que uneix la carretera C-37 des de la rotonda amb la C-14 amb la carretera TV-7421, i serveix de vial de connexió amb les urbanitzacions de La Cabana, Muntanyans,  Serradalt I i Serradalt II. El projecte ascendia pressupostàriament 77.500 euros i es va adjudicar per 55.000 euros i l'Ajuntament se n'ha fet càrrec en la seva totalitat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada