Vallclara aprova definitivament l'Ordenança reguladora de la taxa pel servei d'aigua potable

L'Ajuntament de Vallclara ha aprovat definitivament l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de proveïment d'aigua potable a domicili després que no s'hagin presentat al·legacions en el termini d'exposició pública. La normativa regula la prestació del servei de subministrament, els drets de connexió i de col·locació i utilització de comptadors i instal·lacions anàlogues. El text complert de l'ordenança es pot llegir en aquest enllaç.

La quantitat a exigir i liquidar per aquesta taxa serà semestral i s'obtindrà per l'aplicació de les tarifes que estableixen un mínim de 30 euros en habitatges, 50 euros en ús ramader, 10 euros per a locals i garatges i de 20 euros en el cas que es faci la lectura estimada. Pel que fa al consum, el preu serà de 0,1 euros per metre cúbic fins a 200 metres cúbics; de 0,15 euros fins a 500 metres cúbics i 0,25 euros a partir dels 500 metres cúbics. També s'estableix una taxa de 3 euros de manteniment de comptadors, 90 euros per a la seva instal·lació, 60 euros per la connexió i 40 euros per les portelles del comptador.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada