Urbanisme aprova definitivament la modificació del pla parcial de Palau de Reig de Dalt de Valls

La Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat definitivament la modificació puntual del Pla parcial urbanístic del sector Palau de Reig de Dalt, de Valls, promoguda per l'Institut Català del Sòl i tramesa per l'Ajuntament. L'aprovació, necessària per a la implantació dels projectes industrials anunciats com Frigicoll, s'ha fet incorporant dues modificacions sobre els elements que poden sobresortir de l'alçada màxima dels edificis, com les xemeneies i elements tècnics puntuals, i sobre l'alçada màxima en els casos d'indústries grans aïllades.

La modificació inclou com a usos les indústries d’obtenció de productes, transformació i transport; els magatzems destinats a la conservació, guarda i distribució de productes; els tallers de reparació; i les estacions de servei expedidores de carburants i rentat de vehicles i garatges. Tots aquest usos són admesos, sempre que per les característiques de l’activitat o material i productes utilitzats, es garanteixi que no s’engendren situacions de perill per a la salut i la seguretat públiques i que els efectes perjudicials al medi siguin degudament corregits.

També s'admet l'agrupació de parcel·les a fi d'obtenir-ne de majors dimensions i la subdivisió en d'altres de menors, sempre que no en resti cap per dessota d'unes dimensions mínimes definides en funció de la tipologia de l'empresa. Al costat, s'estableix un límit d'ocupació de les parcel·les i una distància mínima entre empreses aïllades.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada