Rocafort de Queralt aprova les bases d'un concurs de borsa de treball d'auxiliars administratius

L'Ajuntament de Rocafort de Queralt ha aprovat les bases que han de de regir un concurs oposició per a la constitució d'una borsa de treball d'auxiliars administratius. Les tasques a desenvolupar són les pròpies d'una administració local com empadronaments, redacció de documents varis, registre d’entrades i sortides o arxiu de documents; preparar i donar veu als pregons; atenció al públic; i desplaçaments a diferents municipis de la demarcació per lliurar documentació i altre material municipal.

La bossa de treball que es constitueixi tindrà una durada de dos anys i podrà prorrogar-se en cas de necessitat per un any, fins que es constitueixi nova bossa de treball. Per poder participar en el procés selectiu cal posseir el títol de graduat en educació secundària obligatòria i estar en possessió del permís de conducció classe B i de vehicle propi, entre altres. El termini per presentar les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu és de 10 dies hàbils comptats a partir del següent al de publicació de la convocatòria a la seu electrònica de l'Ajuntament. Les bases complertes i el temari del concurs oposició es pot consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada