L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls desenvolupa el pla 'Escola Oberta'

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard ha presentat el projecte Escola Oberta, un programa educatiu que neix amb la voluntat d'apostar per la igualtat d'oportunitats en el camp de l'educació artística, i, en concret, la musical. L'objectiu del projecte és fer ús de la música com a eina de participació i integració social, per fer una ciutat més inclusiva.

L'escola ha detectat que hi ha un sector de la ciutadania que per motius econòmics, culturals o religiosos, no s'atansa al centre ni se sent partícip de l'oferta artística que en aquests moments hi ha al municipi. Per això, aquestes famílies podran beneficiar-se d'aquest servei participant en algun dels tallers anuals que s'oferiran com el taller de percussió, taller de coral i taller d'Orquestra Orff. D'aquesta manera, per 50 euros anuals els infants que ho desitgin podran viure la pràctica de la música durant tres hores a la setmana i en horari extraescolar.

Després de tres dècades formant persones, l'Escola segueix treballant buscant la millor manera d'oferir els seus serveis a la ciutadania vallenca amb la voluntat d'arribar a totes les edats, totes les capacitats, tots els interessos i totes les economies tal i com suggereixen els preceptes de les escoles de música europees. En els darrers anys l'escola ha crescut en alumnat i oferta formativa, i ha consolidat projectes socials com són la Xilofonada Poètica on hi participen totes les escoles públiques de la ciutat o el projecte d'Orquestra a l'institut que s'ofereix als cinc instituts vallencs.

En aquesta nova etapa també s'ha apostat per una actualització de la imatge corporativa de l'escola de música Robert Gerhard, renovant els colors i els logotips que la representen i que conformen els trets i la personalitat visual amb la que s'identifica. Per la creació del disseny s'ha comptat amb la participació de l'empresa local PXL i la implicació de l'AMPA de l'escola a l'hora de seleccionar-ne les propostes.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada