Laura Poblet, nova presidenta de l'Orquestra Simfònica i el Cor Treu-li la Pols de l'Espluga

Diumenge dia 12 de febrer, l'Associació de músics i cantaires de l'Orquestra Simfònica i el Cor Treu-li la Pols al teu Instrument va celebrar l'Assemblea General Ordinària. Durant la reunió es va aprovar, entre altres, la renovació de la junta de l'entitat. Pel que fa a la presidència de l'associació, va ser assumida per Laura Poblet, que fins ara ocupava el càrrec de vicepresidenta. La presidenta sortint, Anna March, ocupava aquest càrrec des de la creació de l'entitat, l'any 2008. També han acabat la seva etapa dins la junta TLP els vocals de comunicació Enric Mercadé i Xavier Lozano, que havien format part de la junta també des dels inicis de l'associació musical. Borja Moll continuarà dirigint i fent els arrengaments musicals de les dues formacions.

Pel que fa a la nova junta, hi ha nombroses incorporacions, ja que l'entitat ha crescut amb la creació del Cor TLP. La vicepresidenta de l'associació és Anna Riba, la secretària Laura Avià i la tresorera Ester Farré. En les vocalies de comunicació, d'administració, d'activitats culturals i de material s'hi han sumat Laura Caffarel, Albert Grinyó, Tere Torres, Cristina Bosch, Clara Sans, Ruth Álvaro, Adrià Cabestany, Maria Tarès, Carlos Fuentes, Anna Martí, Anna Caffarel, Carlota Òdena, Martí Plana, Ramon Biosca, Laura Martínez i Rut Morgades.

Amb l'aprovació per unanimitat de la junta entrant, es dóna per finalitzat el procés legal d'integració del Cor i els seus membres a l'associació TLP. El juny del 2016 es va aprovar la modificació dels estatuts i la denominació de l'entitat per a crear aquesta nova secció. Per a dur a terme les modificacions legals necessàries, l'entitat agraeix l'acompanyament que ha rebut des del Servei de suport al món associatiu de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Conca de Barberà a través de la seva responsable, Gemma Roselló.

A l'assembla 2017 també es van aprovar els comptes de l'exercici 2016 i els membres assistents a la reunió van ratificar l'adhesió de l'Orquestra i Cor TLP al Consell Sectorial d'Entitats de l'Espluga de Francolí, un òrgan que ha d'esdevenir un espai de coordinació, treball i interlocució de referència de les entitats del municipi amb l'administració local. Per altra banda, es va aprovar oficialment l'alta com a socis de més d'una trentena de membres del Cor TLP.

Pel que fa a l'Orquestra, segueix l'activitat habitual de la seva novena temporada amb assajos mensuals i previsió de nous concerts de cara a la primavera. La junta ja pensa amb la celebració dels 10 anys d'aquesta entitat, que es compliran i se celebraran durant la propera temporada, 2017-2018. En relació al Cor, el projecte es troba a la seva 2a temporada i es treballa per consolidar el repertori per poder oferir més actuacions properament.

Per altra banda, les dues seccions treballaran per formar els seus components abans d'acabar la temporada 2016-2017. En l'àmbit tècnic i de muntatge per als músics de l'Orquestra i en termes de tècnica vocal per als membres de Cor. A més, la junta general planteja mantenir una activitat conjunta anual amb els més de 100 socis actius que té l'associació.

Les inscripcions a les dues formacions estan permanentment obertes i s'hi pot contactar a través del correu electrònic (treulilapols@gmail.com o elcortlp@gmail.com). L'activitat TLP es pot seguir al Facebook de facebook.com/orquestraicortreulilapols. Per a contractacions de concerts, es poden utilitzar ambdues vies de contacte.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada