L'Associació Barri Antic de Valls convoca el segon concurs d’intervencions artístiques 'Florits'

L'Associació Barri Antic de Valls ha convocat la segona edició del Concurs d’intervencions artístiques efímeres 'Florits'. A través del concurs, l'Associació vol obrir la participació a persones i col·lectius, artistes i persones vinculades a qualsevol àmbit de la creació perquè durant 15 dies mostrin les seves creacions en un seguit d'espais designats pels organitzadors.

S'hi poden presentar artistes o col·lectius d'artistes i persones vinculades a les arts plàstiques majors de 18 anys que podran triar entre els espais proposats per dur a terme la seva intervenció. En el cas que per un mateix espai hi hagi més d'una proposta guanyadora, el jurat es reserva el dret de reubicar els diferents projectes seleccionats. Les intervencions s'hauran de realitzar entre els dies 18 i 22 d’abril i hauran d’estar finalitzades abans de les 11 del matí del dia 22 d'abril.

Cada participant podrà presentar un màxim de tres propostes i el jurat seleccionarà un màxim de 8 intervencions que participaran al concurs. Es cobriran les despeses d'execució de les obres seleccionades fins un màxim de 275 euros, a justificar,, que es pagaran un cop desmuntada la instal·lació. La documentació s'ha de fer arribar per correu electrònic a l’adreça florits.artalbarri@gmail.com.

En la selecció de les propostes es tindrà en compte l'aportació de qualitats al paisatge urbà i contribució a la millora de l’espai públic, que la proposta posi en valor els objectius de l’Associació, l'originalitat i la durabilitat. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 16 de març, a les 12 de la nit, i el dia 18 de març es reunirà el jurat que triarà un màxim de 8 propostes. El concurs té tres premis, dos concedits pel jurat i un altre a través del vot popular. El primer constarà de 1000 euros, el segon 500 euros i el tercer un lot de productes valorat en 300 euros. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada