L'Ajuntament de Valls lliura en un acte públic els ajuts a les entitats del tercer sector

L'Ajuntament de Valls ha lliurat dimarts, 31 de gener, en un acte públic, les subvencions a les entitats del tercer sector de la ciutat. A l'acte hi ha assistit l'alcalde de Valls, Albert Batet, i el regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, així com els representants de les quatre entitats que han rebut les subvencions i que sumen en total 6.472 euros.

Les entitats dotades de subvenció són la Xarxa per la Fibromiàlgia i la SFC de Valls i Alt Camp amb 1.087 euros pel projecte Programes i Activitats de la xarxa solidària per la fibromiàlgia; l' Associació Porta Oberta amb 1.500 euros pel projecte d’accions de sensibilització, difusió i d’informació en salut mental; la Fundació Privada Ginac amb 3.582 euros pel programa rols socials valorats en la comunitat de Valls; i, finalment, l' Associació Gitana Social i Cultural de Valls amb 302 euros per l’acte de presentació de la nova entitat.

La Xarxa per la Fibromiàlgia i la SFC de Valls i Alt Camp ha nascut amb l'objectiu de col·laborar, des de la societat civil, en la millora de la qualitat de vida dels malalts afectats per aquestes malalties i les seves famílies de Valls i comarca, acostant els seus serveis a l'entorn més proper del malalt. Per la seva banda, l'Associació Porta Oberta és una associació creada al 2005 que treballa per acollir, orientar i donar suport a les famílies i les persones que tenen algun problema de salut mental.

També, la Fundació Privada Ginac és una entitat d'iniciativa social sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de millorar l'autonomia personal i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o trastorn mental mitjançant la participació activa de cada persona, oferint-los els suports que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans, i la seva plena integració social i laboral. D'altra banda, l'Associació Gitana Social i Cultural de Valls va néixer el passat mes de maig amb la voluntat de promoure la integració i la cohesió del col·lectiu gitano a la ciutat de Valls.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada