L'Ajuntament de Valls destina als llums del Barri Antic el 40% del previst inicialment

L'Ajuntament de Valls ha destinat a la renovació de l'enllumenat del Barri Antic de Valls sols el 40% del que hi havia previst en el projecte inicial. La Junta de Govern Local del 26 d'agost de l'any passat va aprovar el projecte redactat pels Serveis Tècnics Municipals per un import de 397.808,23 euros. Posteriorment, el projecte inicial es va modificar reduint alguns dels àmbits d'actuació i va sortir a concurs per un import de licitació de 250.011,30 euros, el que representava una rebaixa de l'entorn del 38% en comparació al primer. Finalment, l'actuació que es va adjudicar a l’empresa Instal·lacions Boquet amb una inversió de 155.248 euros, pràcticament un 60% menys respecte al primer projecte.

Aquest dilluns, 20 de febrer, el govern de Valls va presentar els treballs que s'han portat a terme i que considera "estan pràcticament enllestides". En el decurs dels treballs s'han presentat un total de 241 nous punts de llum a 29 carrers i places del Barri Antic amb "la millora en la il·luminació acompanyada d'un important estalvi energètic. 

Segons ha assenyalat el govern municipal, entre les millores que s'han portat a terme, a més de la renovació dels punts de llum, "destaca també la modernització d'instal·lacions i soterrament de traspassos aeris de cablejat".

No obstant això, entre els veïns s'han efectuats alguns peròs a l'actuació que s'ha portat a terme. D'una banda, per la diferència de models i de colors de les lluminàries que s'han instal·lat. D'una altra, pel fet que en molts casos ha aparegut cablejat afegit a diverses façanes dels edificis. I finalment, pels danys que han patit algunes estructures durant la instal·lació.

Segons el Consistori vallenc, actualment resta pendent l'actuació del carrer Carnisseria. L'enllumenat s'ha renovat als carrers de Sant Francesc, Metges, Santa Úrsula, Enxaneta, General Reding, March Anton, Flàvia, Santa Marina, Pouet, Sant Sebastià, Figuereta, dels Bous, plaça de la Fusta, Major, Sant Antoni, Costa del Puntarró, plaça de les Garrofes, Peixeteria, Roser, Gassó, entorn del Museu Casteller i plaça de l'Oli.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada