L'Ajuntament de Vallclara treu a concurs la gestió del bar restaurant La Parada per 5 anys

L'Ajuntament ha tret a concurs la concessió de la gestió del bar restaurant del casal de Vallclara 'La Parada' i l'habitatge annex per tal que el concessionari exerceixi l'activitat de restauració. Les instal·lacions consten de 203,75 metres quadrats a la planta baixa amb menjador, vestíbul, zona clients, barra, zona neveres, zona cuines, rebost, bany dones, bany homes, bany adaptat, neteja, distribuïdor i vestíbul. A la planta primera hi ha l'habitatge i magatzem amb una superfície idèntica a la de la planta baixa.

El contracte s'adjudicarà per procediment obert, recaient l'adjudicació en el licitador que, en conjunt, formuli la proposició més avantatjosa. Aquestes es poden presentar en un termini de 20 dies a comptar des del 9 de febrer. La durada de la concessió serà d'1 any, a comptar de la data de formalització del document administratiu per ambdues parts, amb un període de prova de 3 mesos. Successivament es prorrogarà per 2 anys, fins a un màxim de 2 pròrrogues. El cànon de la concessió és de 300  euros al mes, més l'IVA corresponent, i és millorable a l'alça per part dels licitadors. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada