L'Ajuntament de Puigpelat obre la gestió del bar i restaurant i servei de consergeria del Casal

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Puigpelat ha tornat a convocar pel procediment obert l'explotació del Bar-Restaurant del Casal Puigpelatenc i del servei de consergeria. En concret, la licitació inclou l'explotació del servei de bar-restaurant en l'edifici públic del Casal Puigpelatenc i la realització de tasques de consergeria del Casal i de les instal·lacions esportives, així com el manteniment de les piscines.

La durada del contracte és de dos anys prorrogables per períodes de dos anys fins a un màxim de 6 anys. Inicialment, s'havia establert un cànon mensual de 100 euros el primer any i de 300 el següent. Amb les bases, s'estableix un únic cànon que oscil·larà entre els 100 euros mensual mínims i els 300 euros mensuals màxim. A partir del segon any, el cànon s'actualitzarà cada any en funció de l'IPC.

El termini de presentació d'ofertes s'estableix en 15 dies hàbils a comptar a partir d'aquest dimarts, 21 de febrer. En el concurs es tindran en compte criteris l'experiència en l'àmbit de la restauració i en la gestió d'un negoci de bar – restaurant, entre altres. Les bases complertes del concurs es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada