L'Ajuntament de Puigpelat crea una borsa de treball d'educadors i auxiliars de la Llar d'infants

L'Ajuntament de Puigpelat ha obert un procés de selecció per constituir una borsa de treball, mitjançant concurs oposició, d'educadors de la llar d'infants i auxiliars de llar d'infants per cobrir qualsevol necessitat de caràcter temporal o interí de la Llar d'infants municipal del municipi. Els grups professionals equivalen al Grup C2, corresponent a educadors, i al Grup C1, d'auxiliars, dels funcionaris.

Per accedir a la borsa de treball cal estar en possessió del títol de tècnic superior en educació infantil o una formació equivalent acadèmica i professionalment. Les persones aspirants que desitgin prendre part en aquesta convocatòria han de presentar una instància normalitzada de sol·licitud d'admissió, juntament amb el currículum vitae i l'original o fotocòpia compulsada de tots els documents justificatius dels mèrits al·legats, al Registre General de l'Ajuntament. El termini per presentar les sol·licituds finalitza als 15 dies hàbils a partir d'aquest divendres, 10 de febrer. Les bases complertes del procés selectiu es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada