L'Ajuntament de l'Espluga adjudica les obres als carrers d'Anselm Clavé, Sant Blai i Mossèn Serret

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha adjudicat a l'empresa Artífex infraestructures SL les obres de pavimentació i millora de serveis soterrats dels carrers d'Anselm Clavé, Sant Blai i Mossèn Serret del municipi. Els treballs tenen un termini d'execució de 5 mesos i s'han adjudicat per un total de 289.131,36 euros de base, sense IVA.

Segons la memòria del projecte, els treballs inclouen la renovació parcial del paviment de la calçada als carrers d'Anselm Clavé i Mossèn Serret, així com l'entrega del carrer de Sant Blai al carrer de Lluís Carulla. Aquesta actuació afecta una superfície total de 3.117 metres quadrats. També la modificació de diversos trams de vorada i vorera als carrers d'Anselm Clavé i Mossèn Serret per a la instal·lació de guals per tal de millorar l'accessibilitat a les voreres existents.

En el decurs de les obres es farà la substitució de la xarxa municipal de distribució d'aigua potable a tot l'àmbit de l'actuació, incloent els ramals principals de distribució, claus de pas, buidadors i ventoses i escomeses fins a clau de comptador. S'exclouen els trams que han estat renovats recentment. També la instal·lació d'interceptors transversals i de canal de drenatge d'aigües pluvials.

D'altra banda, es deixaran  4 conductes en previsió per al futur pas d'instal·lacions municipals, com enllumenat, megafonia i comunicacions internes, alimentació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i similars. Finalment, es farà la substitució total del paviment de la calçada i vorera al tram oriental del carrer d'Anselm Clavé i Sant Blai, on es preveu l'execució d'un nou paviment sense discriminació de voreres i amb circulació prioritària de vianants, previst a base de peces de formigó prefabricades, amb una superfície d'actuació de 545 metres quadrats. En aquest àmbit es preveu també la substitució total de la xarxa municipal de sanejament existent, així com la instal·lació d'una canal de recollida d'aigües pluvials, la instal·lació del col·lector principal, pous de registre i les escomeses.

El concurs també proposava a les empreses un projecte de millores que inclou els treballs de renovació de la pavimentació, instal·lació de guals per millorar l'accés a les voreres, la instal·lació d'un interceptor d'aigües pluvials, la renovació total de la xarxa de distribució en baixa i alta, a més de la implantació del prisma soterrat de serveis municipals a tot el carrer de Pau Casals, entre els carrers d'Anselm Clavé i el carrer de Lluís Carulla i Canals.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada