L'Ajuntament de la Masó aprova l'ordenança de l'ICIO amb un tipus de gravamen del 3%

L'Ajuntament de la Masó ha aprovat definitivament l'Ordenança fiscal reguladora de l’impost de construccions i obres després que no s'hagi presentat dins el termini cap al·legació. L'impost afecta a obres de construcció d’edificacions i instal·lacions de totes classes de nova planta; obres de demolició; obres en edificis, tant aquelles que modifiquen la seva disposició interior com el seu aspecte exterior; les construccions, instal·lacions i obres fetes en la via pública per empreses subministradores de serveis públics; qualsevol altra construcció, instal·lació i obra que requereix llicència urbanística; i la legalització de construccions i instal·lacions preexistents.

El preu de la taxa s'estableix a partir d'aplicar a la base imposable, constituïda pel cost real i efectiu de la construcció, instal·lació o obra, el tipus de gravamen que estableixi l'Ajuntament. En cap cas la quota tributària a pagar serà inferior a 30 euros. Per a enguany, s'estableix un tipus de gravamen del 3%. En el seu cas, l'Ajuntament també podrà aplicar les bonificacions previstes per la llei. El contingut complert de l'Ordenança reguladora es pot consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada