L'adjudicatària de la renovació dels senyals de trànsit de Valls presenta renúncia al contracte

L'empresa Tevaseñal SA, que va ser designada per l'Ajuntament de Valls com a adjudicatària del contracte de subministrament i instal·lació de senyals per al pla de senyalització urbana, ha presentat la seva renúncia. Els treballs havien estat adjudicats per un import de 146.474,92 euros però segons recull la Junta de Govern, l'empresa "ha presentat escrit de renúncia al contracte i de sol·licitud de devolució de la garantia definitiva".

Davant aquest fet, la Junta de Govern de Valls ha procedit a adjudicar els treballs del pla de renovació de la senyalització urbana a l'empresa que va quedar classificada en segon lloc al concurs que es va celebrar. Es tracta de l'empresa presentada per Proseñal SL. En aquest cas, l'adjudicació es fa per l'oferta que aquesta empresa va presentar i que en aquest cas puja a 156.332,00 euros.


El pla va ser elaborat per l'empresa MCRIT i té en compte la jerarquia viària de les destinacions a l'hora d'elaborar un projecte que faciliti la mobilitat i les rutes d'accés a les diferents zones de la ciutat, espais d'interès turístic, equipaments i serveis públics, entre d'altres. D'aquesta forma el projecte indica les vies amb major capacitat pel al trànsit viari com els punts on s'ha d'intensificar la senyalització i també especifica el centre històric, el centre de la ciutat, el polígon industrial i els barris i zones esportives com a punts i zones de referència a tenir en compte. En total, el nou projecte, que contempla l'eliminació de 46 elements de la senyalització actual, preveu l'habilitació de 509 mòduls de senyalització, repartits per 124 punts diferents. Preveu també senyalització exclusiva per a vianants i la col·locació d'una vintena de plànols indicatius de zones d'aparcament.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada