La Generalitat destina 360.000 euros a millores de l'Institut Serra de Miramar de Valls

La Generalitat ha tret a concurs les obres de millora de l'edifici de la plaça dels Quarters de l'Institut Serra de Miramar de Valls amb un pressupost tota de 360.030,44 euros. La durada prevista de les obres serà de 7 mesos i mig i consistiran en la realització de les actuacions necessàries per tal que el Centre assoleixi les demandes normatives actuals. Amb aquesta finalitat, es farà una nova escala i ascensor, se suprimiran barreres arquitectòniques, es dotarà de serveis higiènics adaptats i noves sortides, entre altre.

En concret, es preveu construir dos nous nuclis de comunicacions verticals, un amb escala i ascensor, i l'altre només amb escala. També hi haurà rampes adaptades d'accés a la zona administrativa i de direcció, així com al menjador i es reformaran els banys existents a la zona administrativa i de direcció per tal de convertir-los en un lavabo adaptat. També es reformarà la barana de l'escala principal.

El projecte contempla incorporar barreres de protecció adequades a les obertures que no en
disposin o bé aquestes siguin insuficients. Finalment, s'habilitaran dues noves sortides de l'edifici pels carrers del Teatre i Anselm Clavé. En tractar-se d'un edifici que es troba catalogat, les actuacions i adequacions seran supervisades pel Departament de Cultura.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada