La Conca enfila la tercera edició de l'Escola de Cuidadors Familiars de Persones amb Dependència

L'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, junt amb l'ABS de Montblanc, estan treballant en la tercera edició de l'Escola Comarcal de Cuidadors Familiars de Persones amb Dependència Es preveu el seu inici durant el segon trimestre de l'any amb una assistència màxima de vint persones i tretze sessions, de dues hores de durada cada una, on es tractaran aspectes com les cures bàsiques, la higiene, la mobilitat i la nutrició i les adaptacions de l'habitatge, entre d'altres. També ajudarà el cuidador a millorar la seva salut física i emocional amb el suport psicològic. Les sessions estaran impartides per metges, infermers, treballadors socials, advocats i psicòlegs amb àmplia experiència assistencial.

Enguany s'està analitzat la possibilitat de fer una edició de l'Escola de Cuidadors al municipi de Santa Coloma de Queralt, descentralitzant la ubicació de les edicions que fins ara s'havien fet a Montblanc. També s'està preparant una xerrada per al mes de març a càrrec d'un professional expert en la matèria i la creació de la xarxa comarcal de suport als cuidadors no professionals de persones amb dependència.

L'Escola Comarcal de Cuidadors Familiars de Persones amb Dependència està acreditada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Les persones interessades en participar-gi poden demanar informació a l'Àrea de Benestar Social.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada