Els diputats de Valls només han fet 6 actuacions al Parlament referides a l'Alt Camp en un any

Un any després de l'inici de l'activitat de la present legislatura al Parlament de Catalunya, els dos diputats de Valls, Albert Batet (JxS) i Rosa Maria Ibarra (PSC), sumen només mitja dotzena d'actuacions referides a la capital de l'Alt Camp o a la comarca. De fet, totes sis corresponen a la diputada socialista, segons les dades de l'activitat dels electes facilitades per la Cambra catalana.

De fet, Albert Batet sols ha intervingut en una proposició de llei sobre el sector turístic. En el seu registre d'activitat, no hi ha cap actuació pel que fa a resolucions, mocions, interpel·lacions, preguntes orals o preguntes escrites. Tampoc consten intervencions en comissió tot i que el diputat de JxS i alcalde de Valls pertany a la Comissió d'Afers Institucionals, la Comissió de Justícia, la Comissió de la Sindicatura de Comptes, la Comissió d'Economia i Hisenda, i la Comissió de Cultura.

Per la seva banda, Ibarra no ha participat en cap llei i sols en una proposta de resolució relacionada amb l'Alt Camp sobre l'acabament de les obres de la carretera C-51. Tampoc consta en el seu registre d'activitat cap moció, interpel·lació o pregunta oral referida a l'Alt Camp o qualsevol altra qüestió.

La diputada socialista ha presentat unes 250 preguntes per escrits amb altres diputats de les quals estaven relacionades amb Valls o l'Alt camp una pregunta sobre el nombre d'habitatges buits i desocupats gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya a l'Alt Camp; sobre el responsable d'aturar la informació de l'estació de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica a Alcover, i recentment sobre les repercussions en el medi d'uns abocaments al Francolí entre Valls i Alcover.

Ibarra té registrades sis intervencions en el Ple, cap referent directament a qüestions relacionades amb l'Alt Camp, i 104 intervencions en comissió, amb una proposta de resolució sobre l'acabament de les obres de la carretera C-51 i una proposta de resolució sobre el projecte d'arranjament de la carretera C-37 entre el Pont d'Armentera i Querol. La diputada socialista forma part de la Comissió de Peticions, la Comissió de Justícia, el Grup de Treball sobre el Règim d'Aïllament dels Departaments Especials de Règim Tancat, la Comissió del Síndic de Greuges, i la Comissió de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada