El SIAD de la Conca de Barberà convoca el concurs de microrelats en el marc del 8 de Març

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha convocat el Recull de Microrelats que realitza per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Aquest projecte rep la col·laboració de les associacions de dones de la comarca, els ajuntaments i l'Institut Català de les Dones (ICD) i, com l'any passat, els objectius que persegueix són fer visible el paper de la dona a la Conca de Barberà i donar suport i reconèixer la lluita per a millors condicions de vida.

Per contribuir en aquest Recull de Microrelats, es poden portar les obres a les associacions de dones dels respectius municipis, als ajuntaments o directament al Consell Comarcal de la Conca de Barberà de l'1 al 16 de març. L'obra presentada pot ser un petit relat o conte, un vers poètic... Ha de tenir una extensió màxima de 420 caràcters, amb espais inclosos. Cal que siguin obres originals i inèdites. L'obra pot ser mecanografiada o escrita a mà, amb il·lustracions o sense.

Al text presentat, hi ha d'aparèixer la paraula 'dona' i l'obra ha d'anar signada, ja sigui pel nom real o per un pseudònim. I en un full a part, hi ha de constar el nom real de l'autor, el municipi, un telèfon o el correu electrònic de contacte. El microrelat escollit es publicarà en el punt del llibre que elabora el servei amb motiu de la diada de Sant Jordi.

El jurat que escollirà el microrelat estarà format pel president del Consell Comarcal de la Dona, un tècnic del Consell Comarcal i un llicenciat en Filologia Catalana. Totes les obres presentades seran exposades de forma itinerant per la Conca de Barberà durant l'any 2017. Per tant, l'auto dóna la seva conformitat perquè l'obra sigui publicada i se'n pugui fer difusió.

Per a més informació, cal adreçar-se al SIAD Conca de Barberà, situat a la seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, al telèfon 977 861 232 o a través de l'adreça de correu electrònic siad@concadebarbera.cat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada