El Servei d'Informació i Atenció a les Dones de la Conca obre el Recull de Microrelats

Aquest dimecres, 1 de març, s'inicia el Recull de Microrelats que el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà realitza per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Aquest projecte rep la col·laboració de les associacions de dones de la comarca, els ajuntaments i l'Institut Català de les Dones (ICD) i, com l'any passat, els objectius que persegueix són fer visible el paper de la dona a la Conca de Barberà i donar suport i reconèixer la lluita per a millors condicions de vida.

Per contribuir en aquest Recull de Microrelats, es poden presentar les obres a les associacions de dones dels diferents municipis, a l'ajuntament o directament al Consell Comarcal de la Conca de Barberà de l'1 al 16 de març. L'obra presentada pot ser un petit relat o conte, un vers poètic... Ha de tenir una extensió màxima de 420 caràcters, amb espais inclosos. Cal que siguin obres originals i inèdites. L'obra pot ser mecanografiada o escrita a mà, amb il·lustracions o sense. A més, al text presentat hi ha d'aparèixer la paraula 'dona'. L'obra ha d'anar signada, ja sigui pel nom real o per un pseudònim. I en un full a part, hi ha de constar el nom real de l'escriptor/a, el municipi, un telèfon i/o el correu electrònic de contacte.

El microrelat escollit es publicarà en el punt del llibre que elabora el servei amb motiu de la diada de Sant Jordi. El jurat que escollirà el microrelat estarà format pel president del Consell Comarcal de la Dona, un tècnic del Consell Comarcal i un llicenciat en Filologia Catalana. Totes les obres presentades seran exposades de forma itinerant per la Conca de Barberà durant l'any 2017. Per tant, l'autor dóna la seva conformitat perquè l'obra sigui publicada i se'n pugui fer difusió.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada