Darrers dies per presentar propostes a la Cambra de Valls pel cartell de Firagost

El 10 de març, a les 6 de la tarda, finalitza el termini per participar en el Concurs del Cartell del Firagost 2017 obert a totes les persones majors de 16 anys. Els participants podran presentar tantes obres inèdites com desitgin a les oficines de la Cambra de Comerç i el format del cartell a presentar ha de tenir unes mides mínimes de DIN A3, encara que preferentment, ha d'ésser de 65 centímetres d'amplada per 95 d'alçada.

Hi haurà de figurar obligatòriament el nom de 'Firagost 2017 – 63ena Fira-Exposició del Camp Català' amb les dades de celebració que seran; 'Valls, 1 i 2 d'agost'. El cartell podrà ésser a color i interessa que les dates de la fira i les paraules 'Firagost' i 'Valls', destaquin força, de mida gran, i es puguin llegir de lluny a les cartelleres.

Els treballs es signaran amb un lema i s'acompanyaran d'un sobre tancat, a poder ser amb un CD dins del sobre, i haurà de tenir la resolució necessària per poder ésser reproduït en qualsevol suport publicitari. A l'exterior del sobre i al darrera del cartell hi constarà el lema i a l'interior del sobre; el nom, l'adreça, el correu electrònic, i el telèfon de l'autor.

S'estableix un únic premi amb la dotació econòmica de 600 euros. El  Jurat podrà declarar el premi desert, si bé  podrà concedir accèssits. L'obra guanyadora es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació i de la pàgina web www.cambravalls.com/firagost a partir de la primera quinzena d'abril. S'editarà com a cartell anunciador de la Firagost 2017 i quedarà en propietat de la fira, la qual tindrà tots els drets de publicació i reproducció.      

Els cartells presentats al concurs no premiats podran recollir-se un cop finalitzada la fira, a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls. Els cartells no retirats abans del  30 de setembre quedaran en propietat de la fira. El guardó serà lliurat en el decurs de la XXXIV Nit de Premis de Valls, el dissabte 6 de maig.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada