L'Ajuntament de Valls torna a prorrogar les obres del Museu Casteller fins al 31 de març

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat una nova ampliació del termini d'execució de les obres de construcció del Museu Casteller fins al proper 31 de març del 2017. Segons ha assenyalat el Consistori, en aquesta ocasió la pròrroga té com a objectiu l’adequació de les parets mitgeres de les edificacions veïnes. Aquestes obres, sempre segons l'Ajuntament, formen part de "les millores ofertades per l'empresa adjudicatària".

Aquesta és la quarta vegada que la Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha autoritzat a l'empresa constructora del Museu Casteller de Catalunya, Carbonell Figueras, a acabar les obres més tard de la data que hi havia establerta. En el darrer cas, es va autoritzar a la constructora a acabar els treballs fins al 31 de desembre.

Els treballs havien de finalitzar al mes d'abril però l'Ajuntament va justificar que s'havia produït "un retard quantificat en cinc mesos, provocat per treballs d'arqueologia i per l'ocupació d'una part del solar pel soterrani d'una finca veïna" per autoritzar la data del 15 de setembre com a final de les obres. El 16 de setembre, a Junta de Govern Local va aprovar una nova pròrroga de dos mesos que finalitzava el 15 de novembre. El 18 de novembre es va tornar a prorrogar fins al 31 de desembre. Ara ha tornar a prorrogar fins al 31 de març del 2017.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentaris:

  1. Al mateix temps, segons s'ha pogut saber, l'empresa adjudicaària, no es vol fer càrrec de l'arranjament i pavimentació, tant de la baixada del Museu cap al carrer Sant Oleguer, com el de la part del darrere que dona a la Plaça de l'Oli. De manera que, sembla que se'n farà càrrec l'empresa que te l'adjudicació dels carrers adjacents. I anem sumant.

    ResponElimina