L'Ajuntament de Valls dóna 22 dies per demanar una bonificació al rebut de l'IBI del 2016

L'Ajuntament de Valls ha obert el període de sol·licitud per demanar les noves bonificacions de l'Impost de Béns Immobles (IBI) de naturalesa urbana adreçades a famílies nombroses. L'anunci de l'Ajuntament s'ha fet aquest dilluns, 9 de gener, i es dóna com a termini només 22 dies, el proper 31 de gener.

Les famílies que viuen en habitatges amb un valor cadastral inferior a 30.000 euros es podran beneficiar d'una rebaixa del 90% del rebut de l'IBI; els habitatges entre 30.000 i 40.000 euros de valor cadastral tindran descomptes del 70% i les d'entre 40.000 a 50.000 euros pagaran només la meitat del rebut. A partir dels 50.000 euros de valor cadastral, les famílies nombroses es beneficiaran de descomptes del 30%.

S'hi podran acollir totes les famílies nombroses que disposin del corresponent títol que ho acredita i que expedeix la Generalitat de Catalunya. Segons l'Ajuntament, la convocatòria per acollir-se resta oberta durant tot el mes de gener però s'ha anunciat quan pràcticament ha transcorregut una tercera part dels mes. Els interessats poden adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Valls.

Els sol·licitants han de presentar els originals i fotocòpies del DNI, NIE, passaport o document que legalment el substitueixi, del rebut de l'IBI de naturalesa urbana corresponent a l'exercici 2016 amb la justificació del seu pagament i el títol de família nombrosa vigent a 31 de desembre de 2016, expedit per la Generalitat de Catalunya. Els beneficiaris de les bonificacions han de ser propietàries de l'habitatge, l'han d'utilitzar com a residència habitual i, a la vegada, tota la unitat familiar hi ha d'estar empadronada.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada