L'Ajuntament de Querol treu a concurs la gestió del Bar del Local Social de Mas Bermell

L'Ajuntament de Querol ha tret a concurs la concessió per a la gestió del Bar del Local Social de Mas Bermell, unes instal·lacions que compten amb una sala, el bar, un magatzem-cuina, banys i terrassa. El contracte tindrà una durada de 10 anys computables a partir de la posada en funcionament de l'activitat, i podrà ser objecte de prorroga, per mutu acord de les parts,  per un període màxim de dos anys.

L'adjudicatari s'haurà de fer càrrec de les despeses que comportin els treballs d'adequació del local i l'execució dels treballs necessaris per a l'obtenció de la llicència. En aquest sentit, es calcula que la redacció del projecte té un cost de 1.219,75 euros i els treballs adequació local de 12.721,14 euros. En tots dos casos cal sumar-hi l'IVA. Si les despeses de condicionament necessàries fossin superiors a les previstes les assumiria l'Ajuntament. Aquest límit de despeses podrà ser millorat a l'alça en les propostes econòmiques.

El cànon de l'adjudicació s'estableix en de 10,00 euros al mes, millorable a l'alça i el termini per presentar les ofertes finalitzarà en 15 dies a comptar des d'aquest dilluns, 30 de gener. Les bases del concurs i el detall dels requeriments per participar en la licitació es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada