L'Ajuntament d'Alcover convoca una borsa de treball per cobrir places de vigilants municipals

L'Ajuntament d'Alcover ha convocat un concurs oposició lliure per a la constitució d'una borsa de treball de vigilants municipals per cobrir futures necessitats. Les funcions del lloc de treball són, entre altres, vetllar pel compliment dels reglaments, ordenances, bans, resolucions i dels altres disposicions i actes municipals; custodiar i vigilar els béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals; ordenar i regular el trànsit, dintre del nucli urbà, d'acord amb les normes de circulació; participar en les tasques d'auxili al ciutadà i de protecció civil, d'acord amb el que disposen les lleis; o repartir les notificacions i convocatòries, entre altres.

Per ser admès i prendre part en la convocatòria, els aspirants han de posseir el permís de conduir vehicles de la classe B a partir de l'1 de gener de 2016, o del de la classe BTP amb anterioritat a l'1 de gener de 2016. També han de tenir una alçada mínima de 1,65 en homes i 1,55 en dones. Els aspirants que desitgin prendre part en la convocatòria han de presentar una instància de sol·licitud d'admissió, juntament amb el currículum vitae i l'original o fotocòpia compulsada dels documents justificatius dels mèrits al Registre General de l'Ajuntament. El termini per presentar sol·licituds comença aquest dijous, 5 de gener, i acaba transcorreguts 20 dies naturals. Les bases complertes es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada