La Fundació Ciutat de Valls beca 15 estudiants de l'Alt Camp per estades a l'estranger

La Fundació Ciutat de Valls ha donat a conèixer la resolució de les convocatòries 2016-2017,de les seves beques de mobilitat internacional que, en aquesta ocasió, contempla dos Programes diferenciats. El primer d'ells és el Programa 'Beques Europa', que ha arribat a la seva 13a edició  i enguany s'ha encetat una nova línia d'ajuts amb les 'Beques Ramon Barbat i Miracle'. El Programa 'Beques Europa' va dirigit a estudiants universitaris residents a l'Alt Camp als quals, durant l'actual curs acadèmic 2016-2017, els ha estat atorgada per la seva universitat d'origen una estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en qualsevol universitat estrangera dins del marc de programes de mobilitat internacional, amb l'excepció d'aquells estudiants que ja haguessin estat beneficiaris del mateix ajut en algun curs anterior.

En la convocatòria que ara s'ha resolt, es van presentar 27 sol·licituds, i d'acord amb els criteris de selecció que establien les bases reguladores, finalment s'ha atorgat l'ajut a 15 estudiants, quedant la resta com a llista de reserva per cobrir possibles  baixes o substitucions. Representa un total de 74 mesos d'estada, per un import de 11.100 euros. Els estudiants seleccionats resideixen a Valls, Alcover, el Pla de Santa Maria, la Masó, Rodonyà i Vallmoll i són alumnes de la Universitat Rovira i Virgili, de la Universitat de Lleida, de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat Oberta de Catalunya. Els països de destinació on faran l'estada de mobilitat són Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, EEUU, Finlàndia, Itàlia, Irlanda, Nicaragua, Noruega,  Regne Unit  i Suècia.

D'altra banda, les 'Beques  Ramon Barbat i Miracle', que la Fundació Ciutat de Valls ha convocat per primera vegada, van destinades a ajudar en estades de mobilitat internacional per a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior, residents a  l'Alt Camp,  que participin en el programa Erasmus +. En aquesta primera edició s'han atorgat 2 beques per una estada total de 4 mesos, amb una dotació econòmica de 900 euros. L'estada internacional es realitzarà a Alemanya i els beneficiaris són residents a Valls i alumnes de l'Institut Jaume Huguet de la nostra ciutat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada