El restaurant El Reguero Moro de Lleó organitza el segon dinar amb calçots i botillo

El restaurant El Reguero Moro, del municipi de Villoria de Órbigo, a la província de Lleó, oferirà aquest dissabte, 14 de gener, i per segon any consecutiu, un dinar temàtic que uneix els calçots amb el botillo, un producte típic de la comarca del Bierzo. L'acte comptarà amb la presència de la Confraria Del Real Botillo del Bierzo i representants de diverses Denominacions d'Origen i Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP) convidades com la IGP Calçot de Valls.

L'àpat consistirà en uns entrants de Cecina IGP de Lleó amb pa amb tomàquet i formatge Añejo El Palacio Cincho de Oro; unes Teules de Calçots IGP de Valls amb salsa romesco elaborada per Xavier Cuadras, de la IGP Calçot de Valls; autèntic Botillo IGP del Bierzo, servit amb patates i col de nansa de càntir. Com a postres, hi haurà crema catalana acompanyada d'un Imperial de la Bañeza regat amb vins El Aprendiz y el Médico de la bodega Leyenda del Páramo.

Com a mantenidor d'aquest acte s'ha convidat al periodista gastronòmic Javier Pérez Andrés i hi seran presents representants de la DO Vinos Tierras de León, la IGP Cecina de León, la Acadèmia Lleonesa de la Gastronomía, responsables de la Quesería El Palacio, la Bodega Leyenda del Páramo i un representant de la Diputació de Lleó. (Foto: I de la Mata / Diario de León).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada