El Pla promou una modificació urbanística puntual per facilitar la implantació d'una indústria

L'Ajuntament del Pla de Santa Maria tramita una modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament (NSP) i instada per Cartronatges Trilla SA consistent en definir una nova zona urbanitzable per a usos industrials. Segons el Consistori, aquesta modificació ha de permetre la implantació d'una indústria necessitada de terreny per al desenvolupament de la seva activitat de fabricació de cartró ondulat, amb una capacitat de producció superior a 20 tones al dia, al costat d'una zona industrial ja consolidada. La zona disposa d'unes "condicions d'accés immillorables des de la C-37 en totes dues direccions, així com la seva connectivitat amb l'autopista AP-2 i la proximitat amb l'A-27 i el Port de Tarragona".

La tramitació també ha de permetre les cessions obligatòries de sòl per a equipaments i espais lliures, d'acord amb la legislació vigent, que ha de permetre a l'Ajuntament completar la zona d'espais lliures dels aiguamolls, i tenir al costat una zona d'equipaments que pot servir com a centre d'interpretació de la zona humida i de les rutes de la pedra seca properes. També s'aprofitaran els vials existents  com el carrer de l'Oreneta i el carrer de la Mallerenga, amb la realització solament d'un nou tram de vial i d'ús exclusiu per a accés a la zona d'equipaments com a continuació del carrer de l'Esparver Cendros.

A més, el Pla parcial finalitzarà al seu càrrec les voreres i serveis pendents, del carrer de l'Oreneta i de la Mallerenga als quals dona front, així com la connexió amb el carrer de l'Esparver Cendros i l'adequació de la rasa existent d'acord amb les noves preexistències. L'accés principal es realitzarà per la rotonda existent a la C-37, amb accés pel carrer de l'Esparver Cendros.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada