El Pius Hospital i la Fundació Ciutat de Valls convoquen el VII Premi Teresa Gatell

El Pius Hospital de Valls i la Fundació Ciutat de Valls convoquen el VII Premi Teresa Gatell en record i homenatge a la que va ser membre de l'equip directiu del Pius Hospital de Valls i del Patronat de la Fundació Ciutat de Valls per reconèixer el treball de persones, associacions o entitats que s'hagin distingit en tasques d'assistència a les persones i en treballs de recerca dins el camp de l'infermeria. El Premi és un reconeixement en el marc d'atenció a les persones; al servei, a la innovació i a la recerca en aquest àmbit. Així com, a aquelles persones que hagin desenvolupat durant la seva professió o experiència personal el llegat de la persona homenatjada.

Poden optar a aquest Premi totes les persones, associacions i entitats relacionades amb el seu objectiu. El jurat per la seva banda està facultat per concedir el premi a persones, associacions i entitats que se les consideri mereixedores d'aquesta distinció, encara que no s'hi hagin presentat. El Premi té una dotació econòmica de 2.000 euros, que podrà ser concedit en un únic premi o de forma fraccionada a diversos mereixedors, a criteri del jurat.

Els treballs, experiències i iniciatives que vulguin optar al Premi, s'hauran de presentar mitjançant un escrit de proposta, amb una introducció justificativa de la seva adequació als objectius de la convocatòria del Premi, i acompanyant-hi la documentació adient per poder fer-ne la valoració. a proposta haurà de redactar-se en català, amb suport de paper o digital.


Els interessats hauran de fer arribar tota aquesta documentació a la Secretaria de la Fundació Ciutat de Valls, al carrer Jaume Huguet de Valls o al correu electrònic fcv@fcvalls.org, abans del 3 de març de 2017.  El jurat farà pública la seva decisió abans del 30 d'abril i el seu lliurament oficial s'inclourà dins la Nit de Premis 2017 de Valls.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada