El Consell de l'Alt Camp obre la convocatòria d'una borsa de treball de tècnic en arxivística

El Consell Comarcal de l'Alt Camp ha convocat una selecció de persones per formar una borsa de treball de tècnic en arxivística destinada a cobrir amb caràcter transitori, com a personal laboral temporal, les vacants que es puguin produir, substitucions o necessitats de personal per execució de programes o projectes de caràcter temporal o per excés o acumulació de tasques. Per prendre part en el procés selectiu cal estar en possessió del títol de diplomatura o grau de Geografia i Història, Història, Humanitats, Filosofia i Lletres, Biblioteconomia o Documentació. El termini per a la presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals a comptar a partir d'aquest divendres, 6 de gener.

Les funcions del lloc de treball són col·laborar en el tractament de la documentació municipal, tant en suport tradicional com electrònic; assessorar al personal municipal en la implantació i manteniment del sistema de gestió documental; actualitzar i aplicar el calendari de conservació i els criteris d’accés a la documentació municipal; preparar i revisar transferències de documentació municipal a l’arxiu comarcal; i classificar, descriure i elaborar índexs de documentació activa, semiactiva o històrica, pública o privada. Les bases complertes de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada