El Consell de l'Alt Camp, empreses i la URV promouen activitats d'educació ambiental

El Consell Comarcal de l'Alt Camp, les empreses Europastry SA; Kellog Manufacturing España SL; Valls Química SA; Centre de Gestió Mediambiental SL; SCA Hygiene Products SL, i Gomà-Camps SAU, i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han signat dilluns, 16 de gener de 2017, a la seu del Consell a Valls un conveni de col·laboració per promoure activitats d'educació ambiental a la comarca. L'objectiu d'aquesta col·laboració, iniciada l'any 2001, és portar a terme actuacions per la promoció d'activitats de sensibilització i d'educació ambiental, tant en un vessant tècnic i d'informació pública com d'educació escolar.

La col·laboració amb les entitats i empreses implicades en el projecte és anual, amb la possibilitat que se n'hi adhereixin de noves, i s'acorden un seguit d'activitats que es portaran a terme durant aquell curs escolar als centres educatius, com ara el desenvolupament de tallers d'activitats experimentals a l'aula, la formació del professorat, el subministrament de material experimental als centres i la realització per part dels escolars de visites amb contingut pràctic a les empreses col·laboradores. Les activitats les porta a terme el personal de l'equip d'APQUA de la URV, amb el suport de la resta d'entitats i empreses participants en el projecte.

Per al curs escolar 2016-2017, les activitats previstes són el subministrament de material experimental a diversos centres educatius, el seguiment, suport i formació de professorat que hi estigui interessat, la realització de tallers d'activitats experimentals i de visites d'escolars a la planta de SCA Hygiene Products SL, a Puigpelat. Hi participaran més de 250 alumnes de 8 centres educatius.

El Consell Comarcal de l'Alt Camp, la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació URV consideren que sense la implicació i participació de les empreses col·laboradores no seria possible portar a terme aquest projecte que permet que els alumnes de la nostra comarca rebin una formació basada en criteris tecnològics i de sostenibilitat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada