Alcover bonifica l'IBI a persones majors de 65 anys i per sota el llindar de la pobresa

Els alcoverencs majors de 65 anys, que viuen sols, que es troben en una situació econòmica molt feble o que poden tenir una persona discapacitada al seu càrrec i que gaudeixin d'un habitatge propi poden optar a la subvenció parcial de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI). Així ho ha aprovat el ple de l'Ajuntament d'Alcover de divendres, 13 de gener, amb 10 vots a favor (ApC, SI i ERC) i 3 abstencions (CUP).

Els beneficiaris de la subvenció han de complir una sèrie de requisits, entre d'altres, ser propietari d'un immoble destinat a habitatge d'ús habitual i permanent a Alcover; estar empadronat com a única persona en l'immoble, i conviure amb una persona discapacitada al seu càrrec. També que el sol·licitant han d'estar empadronats al domicili amb una antiguitat mínima de dos anys des de la data de sol·licitud i estar al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament i la resta d'administracions; entre d'altres requisits.

L'import subvencionat serà el 50% de la quota anual de l'exercici de l'Impost de Béns Immobles d'Urbana, amb un import màxim subvencionable de 175 euros. El termini de presentació de les sol·licituds serà fins el dia 28 de febrer de cada any, i es presentarà al registre general de l'Ajuntament d'Alcover.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada