Ada Parellada es disculpa i diu que es presentarà al proper Concurs de Calçots de Valls

La cuinera Ada Parellada s'ha disculpat públicament aquest dimarts, 31 de gener, de les manifestacions on considerava el Concurs de menjar calçots de "troglodites" i ha reconegut que no va estar prou encertada. En una entrevista a RAC1, Parellada ha remarcat que el concurs va en contra del seu model del que ha de ser una dieta alimentària però ha reconegut l'esforç que hi ha darrera de l'organització de la Festa hi ha molta feina que ha de ser valorada i fins i tot s'ha ofert a participar en el repte de menjar calçots l'any vinent si se l'accepta com a participant.

La cuinera Ada Parellada havia qualificat de "troglodita" i de "no ser molt civilitzat" el concurs de menjar calçots que se celebra durant la Gran Festa de la Calçotada de Valls. Frases que no passarien de ser una respectable opinió personal de no ser que no fa ni tres mesos que l'Ajuntament la va nomenar Ambaixadora de l'Autèntica Calçotada de Valls i que la mateixa Parellada va ser diumenge una de les personalitats que va lliurar els premis de la jornada.

Després de 36 edicions d'organització de la Gran Festa de la Calçotada per part de la Cambra de Valls, fa tres anys que l'Ajuntament va voler aprofitar el potencial amb la Fira Gastronòmica del Calçot, a finals d'any, consistent bàsicament en una mostra de cuina i l'elecció de l'ambaixador de l'Autèntica Calçotada. Roser Torras va ser distingida amb aquest títol a la primera edició i enguany l'Ajuntament de Valls va contractar al Grup GRS, dirigit per la mateixa Roser Torras, per organitzar una matinal de cuina del calçot en directe per 5.991,92 euros. Aquesta empresa encarregada de l'esdeveniment va portar Nandu Jubany, Carles Gaig, i la titular del Semproniana, que va ser nomenada Amiga de l'Autèntica Calçotada de Valls.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada