Valls prorroga el termini de la borsa de treball de Policia Local per errors en la convocatòria

L'Ajuntament de Valls ha acordat prorrogar el termini de presentació d'instàncies per prendre part en el procés selectiu per constituir una borsa de treball de Policia Local atès els errors que s'han detectat en la convocatòria inicial pel que fa a la legislació citada o en els requisits de permisos de conducció requerits. Així, en comptes de requerir-se el carnet A i B de conduir, com s'assenyalava, el requisit és estar en possessió del permís de conducció de vehicles en vigor A2 i B. D'aquesta manera, el termini per presentar les instàncies es prorroga 20 dies més a comptar d'aquest dimarts, 21 de desembre.

L'Ajuntament de Valls va obrir una convocatòria per a la constitució d'una borsa d'agents de policia destinada a cobrir, mitjançant nomenaments interins, substitucions, suplències o vacants a la plantilla de la Policia Local quan sigui necessari donar cobertura per a la garantia del servei. La vigència de la borsa serà d'un any i en el cas que l'Ajuntament de Valls convoqui un procés selectiu del mateix perfil professional la borsa quedarà sense efectes i reemplaçada pels resultats del nou procés.

Per accedir a la convocatòria, entre altres, cal tenir una alçada mínima de 1,65 metres les dones i 1,70 metres els homes; estar en possessió de la titulació de Graduat en ESO, Formació Professional de Primer Grau o Cicle Formatiu de Grau Mitjà o equivalent.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada