Una firma ofereix 2,8 milions per instal·lar-se en terrenys de Palau de Reig de Dalt de Valls

Segons ha pogut saber aquest periòdic, l'Institut Català del Sòl (Incasol) ha rebut una oferta d'una societat per adquirir uns terrenys que estan situats a la zona de Palau de Reig de Dalt del polígon de Valls. L'oferta de compra que ha fet aquesta societat és per a una superfície de 53.338 metres quadrats per un preu de 2.826.914 euros més IVA, el que suposa 53 euros per metre quadrat.

L'oferta de l'empresa, que es podria tancar a principis de gener de l'any vinent, inclou la compra de la totalitat de la parcel·la número 3 del sector i part de la parcel·la número 2. Cal recordar que una porció d'aquesta parcel·la número 2 ja va ser adquirida recentment per l'empresa Frigicoll per a construir-hi un centre logístic.

La proposta de l'empresa és fer efectiu el pagament del 10% del cost en el moment de formalitzar-se un contracte de compromís de compravenda i el 90% restant en el moment de formalitzar la corresponent escriptura de compravenda. Aquesta està supeditada a que s'aprovi definitivament la modificació urbanística per part de l'Ajuntament de Valls que permeti més d'una llicència d'activitat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada