Sarral, a punt per celebrar una Fira de la Puríssima orientada a promoure el turisme

Que els visitants descobreixin la vila i decideixin tornar-hi més endavant per passejar pel poble i fer-hi algun àpat. Aquest és el principal objectiu que s'ha fixat l'Ajuntament de Sarral per a la Fira que se celebra aquest dijous, 8 de desembre i que segons l'alcalde, Josep Amill, ha de ser "un aparador per donar-nos a conèixer en la vessant cultural i turística".

A la Fira de la Puríssima original, eminentment agrícola i industrial, s'hi ha volgut donar un gir en els darrers anys, ha remarcat l'alcalde. Així, a la Mostra d'Artesania i la Trobada de Mestres Artesans, que enguany arriben a la sisena i quarta edició respectivament, l'any passat s'hi va incorporar un tast de productes vinícoles dels embotelladors locals. La bona acollida d'aquesta iniciativa ha portat als organitzadors a dedicar-li un espai propi, la plaça del Padreny, que compartirà amb una de les novetats d'enguay: els estands dels "Sabors de la Conca". Quatre restauradors de la comarca ja han confirmat que donaran a conèixer els seus plats a partir d'aquesta iniciativa, organitzada per l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria de la Conca de Barberà per oferir tastos dels productes més singulars de la zona, com el safrà, la tòfona, la castanya o la carn de caça.

Amb aquestes novetats, s'espera superar les xifres de l'any passat. En aquest sentit, el Comissionat de la Fira, Damià Amorós Albareda, ha recordat que en les vuit hores de durada d'aquest esdeveniment, Sarral va acollir l'any passat fins a 75 expositors, va oferir 750 tastos de vins, va repartir 3.000 esmorzars de pa amb llonganissa i va rebre fins a 5.000 visitants. En aquesta edició, apunta, ja són unes 90 les parades confirmades que exposaran i oferiran els seus productes.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada