Sarral congela l'IBI per al 2017 i fixa les taxes d'escombraries i de la llar d'infants

L'Ajuntament de Sarral ha donat per tancades les ordenances fiscals per a l'any vinent que inclouen la congelació de diversos impostos com l'Impost de Béns Immobles (IBI), l'Impost sobre activitats econòmiques (IAE), sobre els vehicles de tracció mecànica, o sobre l'increment dels valors dels terrenys de naturalesa urbana, com a més destacats. El Consistori, d'altra banda, ha fixat el preu de diverses taxes com la de recollida d'escombraries que ha situat en 128 euros per habitatge, o la del clavegueram que anirà dels 20 als 80 euros en funció dels litres d'aigua.

Entre les ordenances modificades s'hi inclou la reguladora de la taxa del servei de llar d'infants municipal, que estableix una bonificació del 10 per cent de les tarifes per a les famílies nombroses, una del 20 per cent per a les famílies que matriculin dos o més fills al centre i una del 25 per cent per a les famílies que hi inscriguin bessons. La quota mensual de la llar d'infants queda fixada en 185 euros i el material escolar en 55 euros. El servei de menjador costarà 50 euros més el preu del dinar en cas que no portin carmanyola, i el servei d'acollida de 8 a dos quarts de 9 del matí o de 5 a dos quarts de sis de la tarda serà de 30 euros al mes per mitja hora en el cas dels alumnes fixos i de 2,50 euros per als esporàdics.


Una altra de les taxes que es modifica és la de conservació i manteniment del cementiri municipal que estipula un preu de 800 euros per als nínxols perpetus i de 400 euros per als nínxols usats i per als columbaris. Per a l'assignació de terrenys per a mausoleus i panteons es fixa un preu de 125 euros per metre quadrat. L'Ajuntament també ha modificat la taxa reguladora dels preus públics per a les activitats de l'àrea d'esports i situa en 45 euros el preu de l'abonament del pavelló per a menors de 14 anys i majors de 64 i de 55 euros per a la resta. L'abonament combinat per al pavelló i la piscina serà de 80 euros i 100 euros segons la franja d'edats i el de la piscina en solitari serà idèntic al del pavelló. En el cas del pavelló es cobrarà una quota mensual de 20 euros que donarà dret a participar a totes les activitats i a l'accés a la sala fitness.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada